Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

10ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας - Φόρμα συμπλήρωσης για τους γονείς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανταποκρινόμενο άμεσα στις εξελίξεις, ενεργοποιεί ψηφιακά εργαλεία που θα επιτρέψουν την εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Η εξ αποστάσεως διδασκαλία συνιστά το πλέον πρόσφορο εργαλείο για να διατηρήσουν οι μαθητές μας την επαφή τους με την εκπαιδευτική διαδικασία στις παρούσες, έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας - χωρίς να αποσκοπεί στο να υποκαταστήσει τη δια ζώσης εκπαίδευση ούτε να καλύψει τη διδακτέα ύλη. Πρόκειται για ένα μεγάλο εγχείρημα, για την επιτυχία του οποίου είναι καίρια η συμβολή όλων των παραγόντων της εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο αυτό, καλείστε να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί, με την παράκληση να την κοινοποιήσετε με τη σειρά σας σε όσους ενδιαφερόμενους γονείς του σχολείου μας ξέρετε.

Ευχαριστούμε πολύ

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfojg1Ch8XD6TkV2q5EzLM31C2hiterF78bnz_xeMrqLiwmcA/viewform?fbclid=IwAR16xGbhAFAmxWCfgnfrKTUDKR7xhyI9FMBK-lrU2SotdJZwlriuediCbYE


Εξ αποστάσεως εκπαίδευση ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ


https://www.minedu.gov.gr/index.php?option=com_content&view=article&layout=edit&id=44358&fbclid=IwAR0cIK7_-C39uVABtn9NNwNjhzl18hLiPSVGWLDhsSDvwru1QZn2fq0KgvY#giati-epelegisan-oi-sygkekrimenoi-paroxoi





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου