Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2020 - 2021- 10ο Δ. Σ. Ελευσίνας


Σας κάνουμε γνωστό ότι, οι εγγραφές των μαθητών για την Α΄ τάξη  του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας αρχίζουν στις 15 Μαΐου 2020 και τελειώνουν στις 29 Μαΐου 2020.

Οι εγγραφές θα γίνονται όλες τις εργάσιμες ημέρες του Σχολείου και ώρα 9:00΄- 12:30΄.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι γεννηθέντες το 2014.

Οι εγγραφές θα γίνονται με ραντεβού ώστε να τηρούνται τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.)

Για ορισμό ημερομηνίας και ώρας τηλεφωνήστε στο 2105545001 τις παραπάνω ώρες.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:


1. Αίτηση εγγραφής.  

2. Αποδεικτικό Στοιχείο διαμονής του μαθητή. (Φωτοτυπία Εκκαθαριστικού Εφορίας ή πρόσφατου λογαριασμού  Δ.Ε.Η. ή Ε.Υ.Δ.Α.Π.

3. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή -  Α.Δ.Υ.Μ.

4. Βιβλιάριο Υγείας.  (Φωτοτυπία της σελίδας με το όνομα του παιδιού καθώς και των σελίδων που  φαίνεται ότι έχουν γίνει όλα τα εμβόλια).

5. Βεβαίωση φοίτησης από το Νηπιαγωγείο. (Για όσα παιδιά έχουν φοιτήσει).

 6. Πιστοποιητικό Γεννήσεως. (Να έχει εκδοθεί τους τρεις τελευταίους μήνες πριν την εγγραφή του μαθητή). Πιστοποιητικό Γεννήσεως θα προσκομίσουν μόνο οι αλλοδαποί.

7. Αίτηση εγγραφής στο προαιρετικό πρόγραμμα του ολοήμερου.

8. Υπευθυνη Δήλωση για την προαιρετική μεταφορά από και προς την περιοχή του Αεροδρομίου.
 
(Τα έντυπα για τα δικαιολογητικά  1,3,7,8 θα σας δοθούν στο σχολείο)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ

Σύμφωνα με την  εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  στο ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου για το σχολικό έτος 2020-21  μπορούν  να εγγράφονται μόνο :

α) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι.

β) οι μαθητές  των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μαθητές πολύτεκνων/μονογονεϊκών οικογενειών, μαθητές με γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένους σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένους).

Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου μας να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να προσκομίσουν  στο Σχολείο τις σχετικές βεβαιώσεις όπως περιγράφονται παραπάνω το αργότερο μέχρι τις 29 Μαΐου 2020 καθημερινά και  από ώρα  9.00 π.μ μέχρι 12.30 μ.μ


Ο Διευθυντής

Δημήτρης  Παναγιωτακόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου