Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Ένα "Ευχαριστώ" για το υπέροχο γκράφιτι του 10ου Δημοτικού Σχολείου ...

 Πριν λίγες μέρες το σχολείο μας εξωτερικά δεν θύμιζε σε τίποτα αυτό που είναι σήμερα. Αυτό, το οφείλουμε στον Δημήτρη Χαρίτο, γονέα του σχολείου μας, ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να επιμεληθεί και να ζωγραφίσει τα γκράφιτι που κοσμούν πλέον την εξωτερική πλευρά του κτιρίου.

Η φαντασία του Δημήτρη αλλά και η καλλιτεχνική του ικανότητα μεταμόρφωσε κυριολεκτικά το σχολείο σε μια υπαίθρια γκαλερί που πλέον την χαίρονται, εκτός από τα παιδιά μας και όλη η γύρω περιοχή.
Η προσφορά του Δημήτρη Χαρίτου στο σχολείο μας, εκτός των άλλων, έχει κι έναν έντονο συμβολισμό: Αποδεικνύει πόσο σημαντική είναι η ανάληψη πρωτοβουλίας των μελών μιας κοινότητας σε δράσεις που λειτουργούν τελικά προς όφελος όλων.

Θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας στον Δημήτρη Χαρίτο για την όμορφη πρωτοβουλία του και την υπέροχη δουλειά του.

Τον ευχαριστούμε επίσης που κατάφερε και ολοκλήρωσε το έργο πριν την επίσκεψη των εκπαιδευτικών erasmus στο σχολείο μας κι έτσι, είχαμε την ευκαιρία να το μοιραστούμε μαζί τους και, μέσα από τις φωτογραφίες, να το "ταξιδέψουμε" στις χώρες τους.

Ευχαριστούμε Δημήτρη ...

Ο Σύλλογος Δασκάλων του 10ου Δημοτικού Σχολείου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου